טיפול תרופתי שאיבד יעילותו

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/01/2020 | 21:44 | מאת: אפי

שלום רב. במשך כמה שנים אני מטופל ב- VIEPAX XR 150 MG ּ + CLONEX 3MG כנגד הפרעת חרדה שלא הגיבה מספיק טוב לתרופות מקובלות יותר(כמו ציפרלקס). בשנה האחרונה למרות התרופות ישנה חזרה של הפרעת חרדה מתמשכת יום-יומית אשר גם גורמת לדיכאון ופוגעת באיכות החיים. אני מניח שגם למינון הגבוה של הקלונקס יש "אשמה" מסוימת היות והוא מוסיף עייפות על החרדה שגם כך מעייפת ומכאן מתדרדר ליאוש,תשישות ולדיכאון. יחד עם זאת, איך בכל זאת יהיה ניתן לצד עלייה במינון של הויפאקס להוריד במעט את המינון של הקלונקס שהרי ידוע כי לא מורידים מינון קלונקס עד שמיוצבים היטב בחרדה עם נוגד חרדה טיפולי אבל המינון הגבוה של הקלונקס פשוט הורג אותי !!! אשמח לעצתך.

לקריאה נוספת והעמקה

אכן נכון

מנהל פורום פסיכיאטריה