דימוש בקלונקס לבעית ורטיגו

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/12/2019 | 17:06 | מאת: לירון

יש לי בעיה ורטיגו שהינו בגלל מנייר, בשילוב עם סינוסיטיס והצטברות נוזלים באוסן הפנימית. אני מקבל התקפי ורטיגו קשים. יש לי תחושה של לחץ בתוואר ההתקף מגיע שאני מתעורר בבוקר בעיקר. אבקש לדעת אם קלונקס יכול להועיל במצב כזה, הורדת מץח שרירי הצוואר ובגוף, או להחמיר את הבעיה, רופא אאג לא יודע מה להשיב.

לקריאה נוספת והעמקה

האם ישנה תמונה חרדתית נלווית?

מנהל פורום פסיכיאטריה