שאלה לגבי ציפרלקס? כמה שאלות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

04/12/2019 | 01:42 | מאת: אילן

שלום רב סובל מחרדות.גם כן הרבה שוטף ידיים וכו לוקח קלונקס קבוע כבר מס שנים.אבל זה פשוט לא עוזר לחרדה.גם מה שכן רשום שזה לפאניקה אז למה זה באמת לא עוזר ? ברצוני להתחיל ציפרלקס.מעבר ניסתי ובשבעויים ראשונים זה הגביר לי תחרדות ממש ועשה קצת בחילות.יש לציין שנבדקתי ואיני זיסכופרן .פשוט חרדתי.ביישן מאוד בדרגה קשה.לא הייתי לפני זה ככה תודה

14/12/2019 | 19:29 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך התחלת הטיפול מלווה בדרך כלל בהחמרה פאראדוקסלית. אל יאוש! בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה