אינטרקציה בין תרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/11/2019 | 21:29 | מאת: adi

בת 47. ברקע: היפותירוהידיזם, וילסון, אסתמה, סכרתי אוביסיטי (באחרונה ירדתי 10 קג לא קיצוני מידי), וסכיזופרניה... נוטלת: יוטירוקס 100 6 בשבוע, פעם בשבוע 150. קופריפן: 250 מג 3 פעמים ביום גלוקומי: 0.5 כדור 3 פעמים ביום 850 מג פרולול 10 מג פעם ביום ויפקאס 37.5 מג ביום ויטמי בי 6 ברזל עדין ריפרידקס 1 מג בלילה לאחרונה ביקרתי אצל רופא כבד בבית חולים שטען שפרולול יכולה לגרום לאסתמה. האם אתה יודע איפה אפשר לבדוק את ההשפעות הללו? רופאת המשפחה לא ממש בודקת וגם הפסיכיאטר לא.

01/12/2019 | 01:23 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך פרולול הינו חוסם קולטן ביטא של אדרנלין והוא ניתן בשל תופעות לואי מריספרדל. היות ואת נוטלת מינון נמוך-האם הוא נחוץ? כדאי לבדוק. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה