הפסקה והתחלה מחדש של נטילת תרופות SSRI

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

06/11/2019 | 12:19 | מאת: גיל

שלום, בתוך כמה זמן מרגע הפסקת נטילת תרופות SSRI עלולות להופיע תופעות של נסיגה (Withdrawal)? ויותר חשוב, בהתחלה מחדש של נטילת התרופות, אחרי הפסקה של שבוע, האם יהיה צורך לחכות שוב שבועות עד חודשים עד לתחילת ההשפעה שלהן (כמו מישהו שרק התחיל לקחת אותן)? תודה

16/11/2019 | 18:25 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אי אפשר לכליל יחד את כל הssri-הם מאוד שונים בינהם. ההמתנה לתחילת התגובה לטיפול הינה שונה מתרופה לתרופה. חשוב שאת בטיפול ולא מזניחה הטיפול! תרגישי טוב!

25/11/2019 | 21:25 | מאת: גיל

התרופה היא Hypericum Perforatum, עם החומרים הפעילים Hyperfrin וכן Hypericin

מנהל פורום פסיכיאטריה