מירו לוריבן וציפרלקס והשפעתם על ההליכה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/11/2019 | 16:31 | מאת: יעל

שלום דר אני בבעיה לוקחת לוריבן 0.5 מג ללילה לשינה וגם מירו 15 מג להירדמות וציפרלקס 5 מג ביום מתקשה לעלות מינון סובלת מחרדה ודכאון לוקחת כבר שנתיים או יותר לוריבן ומירו וציפרלקס שנה וחצי לפני חצי שנה התחילו לי בעיות הליכה צליעה והתפתח לחוסר קואורדינציה אי יציבות סחרור הניורולוג טוען שהתופעות נוצרו מהתרופות ולא פרקינזון או ניוון שרירים לא יודעת מה לעשות חייבת לקחת כי לא מצליחה לישון סובלת מחרדה ורפלוקס והתרופות מרפות שרירים האם יתכן שיהיו תופעות כמו ניורופטיה ודימוי פרקינזוניזם מהתרופות איך אני יכולה לבדוק צריכה גמילה מצבי בכי רע עם הצליעה אי היציבות הסחרור וחוסר הקואורדינציה הם ידועים מקרים כאלו? בתודה

02/11/2019 | 19:44 | מאת: מני

הם ידועים ואפשר לישון גם עם תרופות אחרות, הגם שאני הייתי מייחס את התופעה של החוסר קואורדינציה בעיקר לציפרלקס כך שעם המירו לכאורה אפשר להמשיך ולהחליף את הציפרלקס בתרופה אחרת כפי עצת הפסיכיאטר שלך. אדגיש שאיני רופא, רק מנוסה בכמה וכמה תרופות שמהם גם ציפרלקס, וכן מירו (שאותו אני עדיין לוקח). בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה