הפסקת שימוש בלוריוון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/10/2019 | 22:01 | מאת: דני

שלום, אני נוטלת חצי כדור לוריוון 0.5 מג, בחודשיים הקרובים לטיפול בקשיי הירדמות עקב טראומה שהותירה חרדות. אני במקביל נוטלת רמוטיב 500. אני מעוניינת להפסיק את השימוש בלוריוון. באיזה אופן הדרגתי עליי לעשות זאת? תודה רבה.

02/11/2019 | 19:47 | מאת: מני

מן הסתם, במינון שאת לוקחת, יום כן יום לא. לא נראה לי שיש עוד אופן הדרגתי אחר לעשות זאת.. אלא אם ד״ר חרמון יאיר עיניי בזה.

09/11/2019 | 19:57 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך ההורדה חייבת להיות מאוד הדרגתית שכן הלוריבן הינו חומר שמאוד ממכר. אינני יכול לומר לך ספציפית אך ככל כדאיל לרדת ברבע מיליגרם כל שבועיים כאשר האיזון הנפשי הושג. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה