כדורים פסיכיאטריים איכות חיים ירודה m

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/09/2019 | 16:47 | מאת: דנה

הייתי שותה ריספונד ורסיטל היה לי תקופה ארוכה טוב איתם עד שהחליפו לי בגלל מאניה לליטיום היה לי לאט לאט בעיות עיכול חריפות יותר אני עושה אמבטיה אחרי כל אוכל חסרת עונים כבדה עצבנית וחא יכולה ללבוש בגדים צמודים לא רואה טלויזיה הפסקתי ניניה לי רע מאוד אני לא יודעת מה לעשות האן כדי לי להפסיק את הכדורים כי יקח זמן עד שישנו לי את הכדורים אם ירצו לשנות לי בכלל כרגע מאוד רע לי

26/10/2019 | 17:48 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

הסיכוי היחיד להרגיש טוב הינה לדבוק בטיפול ולהתאים בצורה מירבית.

מנהל פורום פסיכיאטריה