האם לוסטרל גורם להשמנה?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/09/2019 | 17:12 | מאת: גילה

היי.... לפני שלוש שנים, קיבלתי מהפסיכיאטר ציפרלקס במינון 10 מג בעקבות התקפי חרדה וחרדה כללית. תוך חצי שנה העלתי 20 קילו. לאחר כמעט שנה הפסקתי את הכדורים על דעת עצמי. הגמילה הייתה בסדר. לא הורדתי את הקילוגרמים העודפים מאז. בחודשים האחרונים אני סובלת מדיכאון וחרדה שמתבטאת בחוסר שקט, דפיקות לב, שרירים מתוחים, חוסר חשק לפגוש אנשים, חוסר ריכוז. רופאת משפחה רשמה לי לוסטרל במינון 50 עם אופציה לעלות ל100. האם לוסטרל עשוי לגרום להשמנה???? האם לוסטרל מתאימה לתסמינים שתיארתי?

02/10/2019 | 08:11 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך לוסטרל יכול לשנות את התיאבון לכאן או לכאן ולגרום לשינוים במשקל- אך הדבר בידיך!

מנהל פורום פסיכיאטריה