חרדות ודכאון שגרמו להרגשת שריפה בכל הגוף

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

29/08/2019 | 00:03 | מאת: מאיר

שלום דוקטור לפני כארבעה וחצי חודשים חוויתי לראשונה בחיי התקף חרדה. מאז טופלתי עם ציפרלקס במינון שעלה הדרגתית עד ל 20 מג במקביל לטיפול סי.בי.טי. לאחרונה הרגשתי כבר יותר טוב מבחינת החרדות והמועקה, אך הרגשתי השריפה שהיתה לי התגברה מאד בכל הגוף לעוצמה כל כך חזקה. הפסיכיאטרית החליטה להפחית הציפרלקס ל 10 מג ובמקביל להתחיל סימבלטה 30 מג, אך אני מנסה בכל כוחי להימנע מעודף ועוד תרופות תוך תקווה לחזור לחיות ללא תרופות. האם ידועים מצבים של אנשים שהחליטו מכאבים פסיכוסומטיים ללא טיפול תרופתי והאם ישנו מידע סטטיסטי מהו בערך שיעור החלמה מחרדות וכאבים פסיכוסומטיים ללא תרופות ? מה לדעתך עשוי לעזור, למשל ספורט...שינוי תזונה וכו'...תודה רבה

31/08/2019 | 20:20 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

ממליץ שתנסה את כל אשר אמרת ותגש לטיפול התרופתי רק אם לא תצליח. ומצד שני, למה לא תרופות שעשויות לסייע לך לשפר את איכות חייך יותר במהירות וביעילות? תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה