אבחנה פסיכיאטרית שגויה - סיבה אנדוקרינית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/08/2019 | 10:39 | מאת: סמי

שלום וברכה דוקטור, בעברי ביקרתי פעמיים אצל פסיכיאטר בשירות הציבורי ואובחנתי בדיכאון, אבחנה זו הייתה שגויה כי לאחר זמן מסוים אותרה הסיבה למצב הרוח שלי והסיבה היא סיבה פיזיולוגית - הורמונלית (רמת הורמוני מין נמוכה, טסטסטרון נמוך). האם ישנה דרך למחוק במחשבי מרפאות החוץ והקופת חולים כל איזכור של ביקור אצל רופא פסיכיאטרית? האם נדרש הליך משפטי? אני פשוט אדם צעיר בתחילת חיו הבוגרים.. תודה.

31/08/2019 | 20:13 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

דכאון יכול להגרם מסיבה הורמונלית אז מה שהשתנה זה הסיבה לכך ולא האבחנה. תרגיש טוב!

21/09/2019 | 16:16 | מאת: אני

תדרוש בכל דרך שימחקו או יכתבו הערה משכנעת,כולל מכתב שיהיה אצל מהרופא שאיבחן בטעות

מנהל פורום פסיכיאטריה