השפעה ארוכת טווח של אדרל או רטלין

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/08/2019 | 18:33 | מאת: משה

שלום רב , אני סובל מבעיית קשב בדרגת קושי גבוהה ועל אף שאני מכיר בכך שממרצים יכולים לעזור אני קצת חושש מהם .וכרגע מעסיק אותי מאוד להבין את ההשפעה לטווח הארוך . כרגע לאחר שניסיתי פעמיים רטלין שהפריע לישון והרופא רשם לי אדרל אני מעוניין לדעת לפניי שאני משתמש בזה מה ההשלכות לטווח הארוך ? מבחינה מוחית , לב או כל דבר אחר . אציין שהגיל שלי הוא 33 . תודה מראש , אלעד .

24/08/2019 | 21:59 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אי נטילת תרופה במצב כפי שתארת תגרום לך יותר נזק מנטילת התרופה אפילו לטווח ארוך ואתה צריך להחליט באשר לכך. תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה