קושי עם ברינטליקס בחודשים האחרונים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/08/2019 | 23:54 | מאת: לימור

בת 30, בריאה בדרך כלל. מגיל 12 ועד לפני כשנה וחצי נטלתי פרוזק (40 מג) בשל חרדות וocd. לפני כשנה וחצי הפסקתי עם הפרוזק בשל עלייה חדה מאוד במשקל והתחלתי לקחת בריטליקס (20 מג). עד כה הרגשתי יחסית בסדר (אם כי לא הצלחתי לרדת במשקל) ובחודשים האחרונים אני מרגישה תחושה של דכאון וחוסר חשק להכל. אשמח לדעת אילו אופציות קיימות לתרופה ללא תופעות הלוואי של הSSRI שתעזור לי עם ההרגשה הרעה. תודה.

17/08/2019 | 19:46 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

לא אוכל למנות כאן את כל השילובים המומלצים עבורך שכן אינני מכיר אותך.. הכי פשוט זה לגשת לרופא המטפל שיתאים עבורך.

מנהל פורום פסיכיאטריה