טיפול בחרדה באמצעות אביליפיי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/08/2019 | 17:21 | מאת: יעקב

הי, בתי (בת 13) היתה באשפוז פסיכיאטרי בחודשים האחרונים עקב פגיעות עצמיות לאחר חרמות בבית הספר. בהתחלה חשדו במחלה פסיכוטית מכיוון שדיווחה שלפני כשנתיים שמעה קולות ולכן החלו טיפול באביליפיי 2.5 ואחכ 5. מאז הנושא הפסיכוטי נשלל לחלוטין , אך למרות זאת המשיכו להעלות מינון עד ל 10 מג. תוך כדי החלו טיפול בפריזמה (עקב חוות דעת שניה מאחד מהפרופסורים הבכירים בתחום אשר אבחן פוסט טראומה). מצבה של הילדה החמיר, היא מאוד מאוד חרדתית ,ואבססיבית, ותחושתנו שהאביליפיי לא עושה לה טוב (גם עלתה במשקל). איך ממשיכים מכאן ? האם לא עדיף להגדיל מינון פריזמה ולרדת מהאביליפיי ? האם אביליפיי מתאים לחרדה ?

לקריאה נוספת והעמקה

אינני מומחה בילדים ולכן אמנע מתשובה. שתרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה