שלום רב שאלה בענין חרדה דכאון מלווה בפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/08/2019 | 15:35 | מאת: דוד

אני בן 60 בעבר טופלתי בפרוזאק 40 מ"ג ליום. עם תקופות ארוכות מאוד של שקט נמשך 6 שנים ויותר לפני כשנתיים היתה התפרצות של חרדה ודכאון. שהפכו לבילתי פתירים ניסית 5 או 6 תרופות שונות ללא שיפור משמעותי נשארתי עם קלונקס 0.5 שאני לוקח 1 עד שניים ביום מחולק חצאים. כעת גם זה לא כל כך עוזר. ייתכן שאני מכור לקלונקס? מה אפשר לעשות חשוב מאוד סובל מפיברומיאלגיה על כל תסמיניה. כאבים. עיפות כרונית. מעי רגיז אשמח לעזרה תודה רבה

11/08/2019 | 08:12 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

טיפול הקלונקס אכן מביא להתמכרות- כדאי להמשיך בטיפול ובטוחני שישנם אופציות תרופתיות שטרם בדקת. תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה