התקפי חרדה על בסיס יומי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

04/07/2019 | 06:32 | מאת: ליאל

בת 43 4 חודשים סובלת מהתקפי חרדה יום יומיומיים קשים לפני כחודש וחצי רופאת משפחה נתנה לי ואבן 10 מג להרגיע סטרס לוקחת כדור וחצי ביום חצי בוקר חצי צהריים חצי ערב סהכ כדור וחצי ביום במקביל התחלתימטיפול cbt ממש בהתחלה השאלה שלי האם ואיך ניתן להוריד במינון של הואבן מרגישה שאם לא לוקחת חוזרים לי ההתקפים קראתי שהתופעות של גמילה קשות האם בחטדש וחצי אני יחווה תופעות אלו? ואיך הכי נכון לרדת במינון עד להםסקה מוחלטת

04/07/2019 | 10:23 | מאת: מני

לפי איך שאני מכיר את הדעות של הד״ר בפורום, הוא יאמר לך כנראה שעדיף שכל גמילה תהיה בהכוונת הרופא ובמעקבו. ואכן מנסיוני גם כן, בתור נגמל מבנזודיאזפינים, (וכן גמילה מעוד כדורים) זה הכי טוב. אף שבנוגע אליך- חודש וחצי זה לא כל כך הרבה ובטח הגמילה תהיה יותר מהירה, נראלי. אף שכל גוף מגיב באופן שונה ולכן יתכן שגם מחודש וחצי יהיה קשה להיגמל. ולכן כנ״ל, עדיף שיהיה במעקב רופא.בהצלחה

06/07/2019 | 21:08 | מאת: סמי

שלום ליאל, אם את מרגישה שהבנזו חזק ממך, אל תפסיקי! תגמלי ממנו בצורה מסודרת אצל פסיכיאטר או מכון גמילה מסודר. פעם אחת ניסיתי לרדת מקלונקס ואחרי חודשיים היו לי הזיות קשות ומצב פסיכוטי. בהצלחה

27/07/2019 | 19:16 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

גמילה מבנזו חייבת להיות מסודרת ובלווי רפואי.

מנהל פורום פסיכיאטריה