נטילת קלונקס במשך חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/06/2019 | 23:30 | מאת: דותן

שלום לאחר בדיקות גופניות כלליות בעקבות דופק מהיר לחצים בראש ועוד תופעות בחודשים האחרונים שלא היו לי עשיתי בדיקות לב מקיפות בדיקות דם סיטי ראש אמארי ראש שתן eeg בלוטת התריס ועוד ועוד מלא בדיקות אחרות וכלליות שיצאו תקינות. כנראה התופעות האלו היו בעצם חרדות מתח סטרס ועוד.רופא משפחה נתן לי קלונקס 0.5 מלפני חודשיים וחצי שהפסקתי אותם לפני שבוע כי לא רציתי ליהות תלותי בכדורים וגם בגלל תופעות הלוואי שלהם וגם כי אני יודע שכדורים כאלו זה לטווח קצר, במשך חודשיים וחצי עד לפני שבוע נטלתי 2-3 כדורים כול יום של 0.5 בערך אני מעריך 160 כדורים של 0.5 מ"ג ב83 יום עכשיו מלפני שבוע שהפסקתי אם הכדורים אני נטלתי עד היום בעצת הרופא משפחה אסיוול לשבוע בערך הגעתי למינון של 48 מ"ג וגם הפסקתי . שאלתי אליך האם מינון כזה של קלונקס 79 מ"ג סך הכול בתקופה של חודשיים וחצי כדור של 0.5 2-3 ביום שהם 1-1.5 מ"ג לפעמים גם רק 0.5 ביום בחודשיים וחצי גורם לבעיה בראש במוח ? או לאיזשהו בעיות אחרות ? אני כבר שבוע בלי הכדורים האלו עכשיו גם אם האסיוול הפסקתי לקחתי 15 כדורים רק לשבוע מינון של 48 מ"ג סך הכול כדאי להפיג את תופעות הלוואי של הקלונקס, כי הבנתי שאסיוול גם עוברים מקלונקס אליו .. כמובן שהפסקתי לפני שבוע אם הקלונקס אז בזמן האחרון ירדתי לאט לאט במינון שלו של הקלונקס. אציין שחוץ ממה שרשמתי כאן אף פעם לא הייתי אצל פסיכיאטר פסיכולוג או שנטלתי כדורים כאלו אני בן 31 אודה לתשובתך.

28/06/2019 | 12:27 | מאת: מאור

אני לא רופא, אבל כאחד שמתעסק עם נגמלי בנזודיאזפינים, זה תלוי בכל אדם באופן שונה. בהצלחה

28/06/2019 | 19:52 | מאת: דותן

שלום דוקטור בכול אופן אני רוצה תשובה ממך.. לאחר בדיקות גופניות כלליות בעקבות דופק מהיר לחצים בראש ועוד תופעות בחודשים האחרונים שלא היו לי עשיתי בדיקות לב מקיפות בדיקות דם סיטי ראש אמארי ראש שתן eeg בלוטת התריס ועוד ועוד מלא בדיקות אחרות וכלליות שיצאו תקינות. כנראה התופעות האלו היו בעצם חרדות מתח סטרס ועוד.רופא משפחה נתן לי קלונקס 0.5 מלפני חודשיים וחצי שהפסקתי אותם לפני שבוע כי לא רציתי ליהות תלותי בכדורים וגם בגלל תופעות הלוואי שלהם וגם כי אני יודע שכדורים כאלו זה לטווח קצר, במשך חודשיים וחצי עד לפני שבוע נטלתי 2-3 כדורים כול יום של 0.5 בערך אני מעריך 160 כדורים של 0.5 מ"ג ב83 יום עכשיו מלפני שבוע שהפסקתי אם הכדורים אני נטלתי עד היום בעצת הרופא משפחה אסיוול לשבוע בערך הגעתי למינון של 48 מ"ג וגם הפסקתי . שאלתי אליך האם מינון כזה של קלונקס 79 מ"ג סך הכול בתקופה של חודשיים וחצי כדור של 0.5 2-3 ביום שהם 1-1.5 מ"ג לפעמים גם רק 0.5 ביום בחודשיים וחצי גורם לבעיה בראש במוח ? או לאיזשהו בעיות אחרות ? אני כבר שבוע בלי הכדורים האלו עכשיו גם אם האסיוול הפסקתי לקחתי 15 כדורים רק לשבוע מינון של 48 מ"ג סך הכול כדאי להפיג את תופעות הלוואי של הקלונקס, כי הבנתי שאסיוול גם עוברים מקלונקס אליו .. כמובן שהפסקתי לפני שבוע אם הקלונקס אז בזמן האחרון ירדתי לאט לאט במינון שלו של הקלונקס. אציין שחוץ ממה שרשמתי כאן אף פעם לא הייתי אצל פסיכיאטר פסיכולוג או שנטלתי כדורים כאלו אני בן 31 אודה לתשובתך.

02/07/2019 | 09:12 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

ממליץ גמילה מסודרת אצל פסיכיאטר!

מנהל פורום פסיכיאטריה