קושי בהליכה ללללללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/06/2019 | 11:21 | מאת: דניאלה

שלום ד"ר התפתח אצלי קושי בהליכה אי יציבות הליכת ברווז איטיות הרדמות של הרגליים האם יתכן שזה תוצאה של תרופות פסיכיאוריות שלוקחת אותן מירו 15 מג ציפרלקס 0.5 מג מתקשה לעלות גורם לי לעצירות קשה ולחוסר יכולת לישון בלילה ולוריבן 0.5 מג לשינה גם עדיין אני בדכאון וחרדה יתכן מהתרופות או שזה פגיעה ניורולוגית כמו פרקינזון או טרשת נפוצה או בעיות של שרירים ממש מודאגת אחרי לקיחת מירו בערב שתי הרגליים נרדמות חזק אין לי ברירה כי סובלת מרפלוס שסותריי חומצה לא עוזרים ולא מסוגלת להרדם

15/06/2019 | 20:40 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך הסבירות שזה נגרם מהתרופות הינו קטן אך קיים. כדאי לברר תוך בדיקה תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה