חוויה שעברתי ששווה שיתוף ולימוד על ריטלין

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/06/2019 | 12:55 | מאת: צורי

1 ביוני שבת בבוקר חשתי דיכאון עז שממש רציתי לשים קץ לחיים. לקחתי 80מג כדורי ריטלין sr ואחרי שעה ההרגשה הרבה יותר טובה. קלונקס וקסנקס רק החמירו את המצב וציפרלקס לא עוזר בכלל. ריטלין מומלץ , לפי דעתי לדיכאון מג'ורי ויש מחקרים בנושא. אובחנתי בעבר בהרבה תחומים,טראומה, דיכאון וכו'. בעברי כמה ניסיונות התאבדות שכמעט צלחו, כל התרופות שנתנו לי לא עזרו בכלל ואף החמירו את מצבי. כמוצא אחרון הרופא רשם לי ריטלין והכדור הציל לי את החיים היום.! כמו כן ניגש לגמילה מבנזודיאזפינים, עם ריטלין אין לי בעיות שינה או חרדה כמו שאמרו לי.בן 33 רזה אין לי התמכרויות כלל חוץ מבנזו. אשמח לתגובה מהמומחים למה ריטלין לא נרשם גם לדיכאון?

01/06/2019 | 13:22 | מאת: צורי

לציין שהריטלין הוריד לי את האימפולסיביות ברמה דרסטית, אם פעם לא הייתי סופר עד מעשה, היום אני סופר עד 100. לא משנה מה תגובתך תיהיה אדוני הרופא הנכבד, אני מבקש שילמדו מהפוסט הזה שהציל חיים. תודה ויום נעים

09/06/2019 | 20:49 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

מצוין. אני בעד !

מנהל פורום פסיכיאטריה