לוריבן ומירו השפעות שלהן על הליכה יציבה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

06/05/2019 | 10:21 | מאת: קלרה

שלום דר לוקחת חצי מירו בערב לפני שינה להרדם כי בשל רפלוקס פונקציונלי לא יכולה לישון ולהדם לבד גם בשל דכאון וחרדות מתעוררת ממנה כעבןר שעתיים עם חרדה וחייבת לקחת חצי לוריבן להמשך שינה הבעיה שאולי השילוב הזה גורם לי לחוסר יציבות ההליכה הופכת לכבדה כמו הליכת פרקינסון השרירים נחלשים קשה ללכת יד נימכ

15/05/2019 | 08:41 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

האם את בהתחלת הטיפול של המירו?

15/05/2019 | 15:36 | מאת: ויס קלרה

דוקוור אני לא בתחילת הטיפול לוקחת כבר שנתיים אבל ערב אחד לאחר לקיחה והליכה לישון שתי הרגליים התקשו ומאז יש לי נימול בשתי הרגליים באצבעות וגם ההליכה הפכה לכבדה איטית לא יציבה כמו שכורה הליכת פרקינזון זה התפתח לאט הציפרלקס יכול גם לגרום לזה או הלוריבן?

מנהל פורום פסיכיאטריה