התקפים של חוסר שליטה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/04/2019 | 13:33 | מאת: מאי

שלום רב מידי פעם יש לי התקפי היסטריה וזעם שגורמים לי ממש לצאת מדעתי ולאבד עשטונות. בפעם האחרונה הגעתי למצב שאיימתי להתאבד ממנת יתר והרגשתי שאני ממש שם. במקום לקחת כדור קלונקס אחד להרגעה לקחתי איזה 4-5 ויכולתי גם לסיים את החפיסה בלי לשים לב, שלחתי לבן זוג שלי הודעה שאני הולכת למות כעסתי צעקתי והייתי בהיסטריה ממש גדולה. כל זה קרה כי הייתי מתוסכלת מבעיה פיזית שהיתה לי. אני היפוכונדרית ומאוד פרפקציוניסטית וכשדברים לא מסתדרים וסף התסכול עולה הסיכוי שזה יקרה עולה. שאלתי היא מה עושים במקרה כזה? ביום יום התפקוד שלי תקין ואני לא זקוקה לתרופות. הבעיה היא הנפילות הקיצוניות האלה שלפעמים איבוד השליטה גורם לי לקבל החלטות לא מושכלות שאני אחר כך מתחרטת עליהם.

04/05/2019 | 18:30 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך נראה שההתקפים הללו גורמים לפגיעה במהלך חייך. די שזה מופיע מידי פעם בכדי להתייחס אל זה כאל בעיה כמו שלמשל הפרעות בקצב הלב שמופיעים מידי פעם יש לטפל בהם בצורה קבועה. גשי לטיפול - תחילה פסיכיאטרי שייעץ לך מה לעשות! תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה