נטילתיתר תרופות נוגדות דכאון באופן מכוון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/04/2019 | 23:46 | מאת: לין

שלום רב אני בת 36 לפני מס שבועיות פוטרתי ממקום עבודה בעקבות ריב עם האחראי עליי באותו יום כתבתי כמה דברים עליו בפייס תגובות לתמונות שלו וכמה הודעות לחבריו בפייס על כמה בנאדם רע הוא....ביקש שאמחק ומחקתי מה שיכולתי אתמול מתקשר אליי מגשר שאמר שיש תאריך תביעה ושאם אני רוצה נגיע להסכם....אני מאוד מאוד בלחץ מהעניין גם אם יתבע אותי כספית אין לי מה לתת לו כולה מקבלת נכות אין לי נכסים בנוסף אין לי שום תמיכה משפחתית וגם הוריי מבוגרים וחלים. בקיצור שאלתי כך בגלל שאיני יודעת איך אוכל להתמודד חשבתי ליטול כמה עשרות כדורי נוגדי דכאון שהצטברו אצלי? אם אעשה זות האם אאושפז בעל כוריחי? בהנחה שאם לא אמות?

11/04/2019 | 17:36 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

לא ממליץ שתטלי את הכדורים הללו שעלולים להחמיר את המצב. תנסי להתמודד עם המצב הנוכחי מבלי להחמיר אותו יותר. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה