חרדה מלוריבן ומחצי ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

07/04/2019 | 11:17 | מאת: קלרה

שלום ד"ר אני סובלת מחרדה ודכאון כבר 4 שנים ניסיתי מירו לא עזר ניסיתי לשיאה לא עזר ניסיתי אלטרולט לא עזר גרם ליציאות קשה עכשיו לוקחת ציפרלקס חצי כבר יותר מחצי שנה לא עוזר מגביר חרדה פוחדת לעלות מינון לוקחת מירו חצי לשינה נותן לישון רק שעתיים ולוריבן חצי להמשך שינה בלי מירו לא נרדמת כי סובלת מדיספפסיה קשה ולחץ מוגבר לושט העליונה וגם ממעי רגיז מלווה בגזים לא נעימים הרגיל אותי ללוריבן נגד חרדה וזה גם גורם לחרדה במקום להרגיע מה לעשות סובלת מאד מבעיות בריאות

11/04/2019 | 17:23 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך אסור לך לקפוץ מתרופה לתרופה אלא להתייצב על תרופה אחת או שניים. כדאי שתגשי לטיפול מסודר שיאזן אותך. פה כמובן לא אוכל לעשות זאת. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה