קלונקס שאלה.............

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/04/2019 | 00:10 | מאת: אבישי

שלום בעקבות דופק מהיר שנשלל כבעיית לב לחץ בראש ועוד הרבה דברים שהיו לי אחרי מלא בדיקות סיטי ראש אקג בדיקות דם ושתן שיצאו תקינות במספר רב של בדיקות נתן לי רופא כללי במיון קלונקס 0.5 פעמיים ביום למשך שבוע, מה תופעות הלוואי ? האם זה ממכר ? מה הטיפול הנכון להתקפי חרדה ופאניקה, אציין שלקחתי עד עכשיו כדור אחד ותאמת זה עזר והוריד תלחץ בראש ועוד תופעות....

06/04/2019 | 18:53 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

כדאי שתגש לאיזון פסיכיאטרי שכן הטיפול בקלונקס לאורך זמן איננו מומלץ במיוחד כאשר איננו מלווה בטיפול מרפא. תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה