למה הכוונה מחשבה פסיכוטית ?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

31/03/2019 | 17:37 | מאת: רם

לאחרונה עקב לחץ וחרדה עקב מצב רפואי החלו מחשבות יאוש ודכאון הייתי במרפאה פסיכאטרית [אמרו שיתלננו עלי במשרד לבטיחות בדרכים מה הקשר]? כמו כן אמרו שאני סובל ממצב פסיכוטי ומחשבות שווא.ברצוני לציין שמעולם לא הייתי מאושפז או נטלתי כדורים.נסיתי שימוש בכדור ציפרקלס ועשה לי כאבי בטן ושלשולים מה מומלץ?

06/04/2019 | 18:47 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך כדאי לטפל בחשיבה הפסיכוטית שכן מדובר בחשיבה שהיא מנותקת מציאות. אם יש לך ספק תפנה לחוות דעת נוספת ותציל את עצמך!

מנהל פורום פסיכיאטריה