נגישות
נגישות

האם פרפנאן 4 מ"ג גורם להשמנה?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

24/03/2019 | 10:45 | מאת: דנה

שלום, התחלתי מזה שבועיים טיפול בפרפנאן 4 מ"ג לחרדה ודה פרסונליזציה לאחר שטיפולים אחרים רבים לחרדה ודיכאון לא צלחו. לפני שהתחלתי ליטול את הכדור הייתי במגמת ירידה במשקל בעקבות דיאטה קפדנית, בשבוע האחרון הוספתי גם פעילות גופנית של הליכה שעתיים כל יום. עם זאת מאז שנטלתי את הכדור יש רק עליה קלה ולא הגיונית במשקל ולא ירידה (עליתי 2 קילו). האם פרפנן עלול להיות הסיבה לכך גם במינון כל כך נמוך? תודה רבה על ההתייחסות, בברכה, דנה

לקריאה נוספת והעמקה

אכן יתכן.

מנהל פורום פסיכיאטריה