חרדה דכאון חוסר תפקוד

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/03/2019 | 10:48 | מאת: יוסי קקדוש

שלום אני בן 40 רווק. החתולה שלי חולה בסרטן ויש החמרה רצינית בימים האחרונים. אין לי את הכוח הנפשי להתמודד עם זה ולהביא אותה לוטרינר כדי שירדים אותה. אני חושש להישאר לבד משום שהיא הדבר היקר לי מכל . אני רוצה לשאול איזו תרופה יכולה לעזור לטווח קצר לכמה ימים . לטווח ארוך התחלתי ציפרלקס אבל עד שהאפקט יעבוד אני חייב למצוא פתרון. תודה

29/03/2019 | 18:26 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך קשה להפרד מהיצורים הנפלאים הללו שמלווים את חיינו לתקופה מסוימת וכמה חבל שחייהם כל כך קצרים.. אין ממש תרופה שעשויה להרים את מצב הרוח אך ניתן ליטול חומר הרגעה כל שהוא. תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה