נגישות
נגישות

החלפת טיפול מסימבלטה לברינטליקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/03/2019 | 08:47 | מאת: אסף

שלום דר חרמון אני סובל מחרדות קשות אחרי שנים של שימוש בציפרלקס שכבר לא עזר הוחלף לי לסימבלט היו לי שבויים מאוד טובים ובחמישה ימים אחרונים אני מרגיש נפילה וחזרה לחרדות ואי שקט הרופאה בשיתוף איתי הוחלט להחליף לברינטליקס אני יודע שהיא נוגד דיכאון השאלה היא האם היא יכולה לעזור לי גם לחרדות ולשר את החוסר מוטיבציה שיש לי מלוות בדיכאון? תודה על התיחסותך אסף.

לקריאה נוספת והעמקה

אכן כן עשויה

25/03/2019 | 15:09 | מאת: אסף

תודה על התשובה ברצוני לשאול האם יכולה להיות הרעה במצב אחרי שבועיים של טיפול מסיבות של שינויים בחיים כי אני מרגיש שהברינטליקס אכן מונע את המועקה חרדה אך עדיין לא מכסה באופן מלא?

מנהל פורום פסיכיאטריה