רישיון לאוטובוס עם פרופיל 21 נפשי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/02/2019 | 16:12 | מאת: טל

שלום, אני בן 30, התגייסתי לפני 12 שנה ללא שום מוטיבציה. הגיוס בא לי בתקופה קשה, רק חיפשתי הקלות וגימלים. בסופו של דבר, הגעתי לקבן אחרי שקראתי חומר על סכיזופרניה והעמדתי פנים שיש לי התחלה של תסמינים. הקבן החליט לשחרר אותי, רק רציתי הקלה מסויימת ולא שחרור. מיד הסברתי לו שזו הייתה העמדת פנים אך הוא החליט לשחרר. בשיחה עם קבן אחר שמעתי אותו אומר "הוא כנראה לא חולה אך אשחרר אותו על קשיי הסתגלות". עד היום אינני יודע איזה סעיף שחרור ניתן לי. מאז השחרור עשיתי שירות לאומי ולא הייתה לי שום בעיה בריאותית. היום בגיל 30 חשבתי לנסות להוציא רישיון על אוטובוס ולשם כך אצטרך לעבור בדיקה במרב"ד תוך כדי ויתור על סודיות רפואית. האם העניין הסה מהצבא יכול להוות עילה לפסילה מלהוציא רישיון אוטובוס? יש לי רישיון לרכב פרטי כבר 10 שנים ללא שון עבירת תנועה. העניין הזה די מטריד אותי.

26/02/2019 | 09:26 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך כדאי שתנסה ותתמודד עם כל מה שיקרה בדרכך.אפילו עריכת חוות דעת עדכנית בעיניינך. אין דרך אחרת לדעת. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה