סכיזופניה וטרנסג'נדריות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

31/01/2019 | 23:36 | מאת: Anat

לבת שלי יש סכיזופרניה ילדות בגיל 16 רצתה להיות בן עברה את כל התהליכים והיום היא טרנסג'נדר בעוד כמה ימים הוא צריך לעבור כריתת שדיים . אני לא שלמה עם זה אבל הוא נחוש לעבור את התהליך אנחנו לא מחליטים והוא עושה מה שהוא חושב לנכון היום הוא בן 21 זה אופייני לחולי סכיזופרניה לשנות מינם?

16/02/2019 | 21:35 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אלו שני דברים שונים שאינם קשורים זה לזה. קבלתו וההכלה של הדיספוריה המינית שלו עשויה לסייע בטיפול בסכיזופרניה. שיגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה