חרדות ומחשבות טורדניות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/01/2019 | 15:47 | מאת: עידו

שלום ד"ר. אני סובל מחרדה חברתית אבל עם השנים למדתי לחיות עם זה וחייב לציין שבחיים לא טופלתי בשום כדור. כיוון שהחלפתי מקצוע נכנסתי לחרדות כשהתחלתי לעבוד במקום עבודה חדש, הסמקה קושי להסתכל על העובדים ועזבתי בגלל זה.ובמקום העבודה הקודם סולקתי ע"י אחד המנהלים שצרח עלי והובכתי מול כל העובדים לא יודע אם זה קשור לזה שנכנסתי לחרדות קשות אחרי זה. בבית פיתחתי אובססיה לפחד להסתכל על אמא שלי ואני פשוט פוחד ומתבייש כל פעם שהיא מסתכלת עלי,זה גם מכניס אותי לחרדה והייתי בוכה הרבה לא יודע איך לעצור את זה אני כבר חודשיים בתוך זה. זאת אותה הרגשה של חרדה חברתית בחוץ וזה קורה לי גם בבית.רוצה לחזור למה שהייתי לפני חייכן עם הרבה שמחת חיים שלא מתבייש מהמשפחה. אין בכי והחרדות הקשות עברו אבל עדיין האובססיה הזאת נשארה מה לעשות?

14/02/2019 | 09:00 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך נראה לי שאתה סובל לשוא מהפרעת חרדה כלשהיא.. כדאי שתיגש להערכה נפשית כלשהיא וטפל בעצמך זה עשוי לשפר מאוד את איכות חייך.. תנסה. מה יש לך להפסיד?

מנהל פורום פסיכיאטריה