סימבלטה האם היא *תמיד* מעלה במשקל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/01/2019 | 20:18 | מאת: אליס

אני מאובחנת באנורקסיה אבל כרגע אני יותר מתמודדת עם חרדה ממש קשה ואוסידי עם מחשבות טורדניות. רשמו לי סימבלטה 30מג ואני ממש מפחדת שזה יעלה אותי במשקל. הפסיכיאטרית אמרה לי שלא אבל כאן כל התשובות שראיתי עד כה בעצם אומרות שהיא כן אם לא משגיחים אבל אני לא מוכנה לקחת שום תרופה שאפילו *עלולה* להעלות אותי במשקל, ואני לא רוצה לקחת את הסיכון של "לחכות ולראות" אם היא משמינה אותי, אני יודעת שאם אני אעלה במשקל ואהפוך לשמנה זה רק יותר יזיק לבריאות הנפשית שלי. האם היא בטוח תעלה אותי במשקל, אפילו אם רק בכמה קילו? ואם כן האם יש תרופה שמתאימה לחרדות ולא גורמת לעליה במשקל?

28/01/2019 | 07:41 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך התרופה עשויה להעלות תאבון אך רק אם תאכלי תעלי במשקל! השליטה אצלך נשארת!

מנהל פורום פסיכיאטריה