לבטים לגבי בחירת מקצוע בתחום בריאות הנפש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/01/2019 | 16:08 | מאת: טל

שלום, אני חייל משוחרר וניגש לבחינה הפסיכומטרית הקרובה. בחודשים הקרובים אני אמור כבר להציב מקצוע כמטרה לעתיד, ואני מתלבט בין פסיכיאטריה, פסיכולוגיה קלינית ופסיכו-חקר... האם סטודנטים רבים לרפואה מראש מעוניינים בהתמחות בפסיכיאטריה? ומה ההבדלים המהותיים בין 3 המקצועות? (מבחינת סמכויות והכשרות).

20/01/2019 | 08:44 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך אני מבין לליבך בנושא ההתלבטות בתקופה כל כך מוקדמת בחייך. ההמלצה שלי שתתחיל בבסיס רחב ואחר כך תוכל להצטמצם על פי נטיות ליבך. כך למשל, באם תתחיל עם רפואה תוכל להתמחות לכיוון פסיכיאטריה או פסיכותרפיה או לכיוון מחקר מוח- כך שאין צורך ממשי להחליט כעת אלא עם ההתפתחות המקצועית שלך. בהצלחה במה שתחליט!

מנהל פורום פסיכיאטריה