נגישות
נגישות

התייצבות מלאה העלאת מינון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/01/2019 | 10:39 | מאת: אורן

שלום ד"ר.אני בטיפול פסיכיאטרי ומקבל קלונקס 3 מ"ג בכל לילה בנוסף לויפאקס XR. בנוסף כל יום שותה קולה וזה עושה לי בטחון עצמי לכמה שעות ונינוחות. היות והמשקה לא בריא, הפחתתי בהדרגה עד הפסקה מלאה ואני חווה תסמיני התגברות חרדה כנראה כגנילה מהמשקה. לאחר שחלפו חודשיים ללא צריכת המשקה ולא חל שיפור בחרדות שהיו מאוזנות עם המשקה, הוחלט להעלות את הויפאקס XR למינון 225 מ"ג. לאחר 9 שבועות עדיין לא ניכרת יציבות אלא הקלה ולא שיפור משמעותי. האם לדעתך יש טעם להמתין להשפעה מקסימלית של העלאת המינון? הפסיכיאטר שלי אומר שאין מה לדבר לפני שאני לוקח 3-4 חודשים את המינון הגבוה כי המח עובר שינוי והשינוי גורר כל מיני תגובות שאין להסיק לפיהן כי הטיפול לא יעיל לכן עליי להיות סבלני, לא לחזור לשתות קולה ולהמשיך עם התרופה ועם הזמן אראה יציבות מוחלטת בחרדות ובמקרה שלי לא נכון להתרשם כבר לאחר חודשיים אלא יותר. אודה לעצתך.

לקריאה נוספת והעמקה

אני מסכים לגמרי עם העצה שקבלת מהפסיכיאטר שלך! בהצלחה1

מנהל פורום פסיכיאטריה