נגישות
נגישות

דחוף !!תסמינים קשים בנטילת התחלת טיפול של ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

04/01/2019 | 12:28 | מאת: חייבת לדעת

שלום רב קצת רקע:התחלתי ליטול לפני 5 שנים תרופות לאחר 3 שנים עקב התקפי חרדה החלפתי לסרטרלין שעשה לי סימנים כחולים בגוף ואחרי שנתיים הפסקתי. נכון לרגע זה הייתי שנה בלי כדורים בזמן הזה גם הייתי בהריון. היום אחרי 5 חודשים אחרי שילדתי התחלתי להרגיש שאני בדאון והמליצו לי לחזור לקחת כדורים. לפני יומיים התחלתי 5 מג ציפרלקס וזה גרם לי לתסמינים קשים של שריפה בחזה ובגוף, תחטשה של ניתוק מהמציאות, דופק מואץ ורעד תחושה אובדנית ומחשבות של סכנה. חצי לונקס קצת הרגיע לי את זה... השאלה שלי אם התסמינים כל כך קשים האם לא כדאי להפסיק ליטול את הכדורים? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך פשוט כדאי להתאים לך את הכדורים בצורה הדרגתית ואז תוכלי להינות מהם . תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה