נגישות
נגישות

ירידה במינןו קלונקס גבוה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

24/12/2018 | 08:32 | מאת: אפרים

שלום רב.אני מטופל שנתיים ב-VIEPAX XR נגד חרדות. בנוסף בשל התקפי חרדה ניתן לי קלונקס 3 מ"ג כל לילה אותו אני לוקח רצוף כ-3 שנים. אני יכול להצביע כי ניכרת עייפות וירידה בתפקוד הפוגעת בי קשות תחת מינון זה. כיצד אפשר לרדת למינון 2.5 מ"ג ? האם ירידה ב- 0.5 מ"ג או נדרשת יותר עדינות כלומר ירידה של 0.25 לשבועיים ואז שוב עוד 0.25 שבועיים נוספים זאת כדי לא לחוות חרדה? לא יכול עוד לחיות תחת מינון כזה מופרז !

לקריאה נוספת והעמקה

הירידה חייבת להיות איטית כפי שציינת

מנהל פורום פסיכיאטריה