פאקסט וירידה בתפקוד המיני

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/11/2018 | 19:34 | מאת: פאקסט וירידה בתפקוד המיני

שלום רב שמי עומר בן 22 התחלתי טיפול בפאקסט במטרה לטפל בדיכאון חרדה וocd ברמות קשות עקב טראומה שעברתי חייב לציין שכבר לאיחר מספר ימים חשתי הקלה רצינית ופשוט שמים וארץ אבל שמתי לב שהתפקוד המיני שלי ירד בחשק בתחושה וביכולת להגיע לאורגזמה למרות שיש זקפה וגם אם הגעתי האורגזמה בהעדר תחושה יש מה לחשוש לכך שזה יכול לעשות נזק שהוא בלתי הפיך? או שזה בכלל יכול לעבור לי אחרי תקופה ארוכה של הסתגלות אשמח לתשובה

29/11/2018 | 13:49 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך זה הפיך לחלוטין והרבה פעמים חולף עם ההתקדמות בטיפול!

30/11/2018 | 08:46 | מאת: תודה רבה!

שמח לשמוע תודה רבה על תשובתך

מנהל פורום פסיכיאטריה