סרוקסט חצי כדור ואנאורגזמה וחשק מיני

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/11/2018 | 14:01 | מאת: רותי

שלום אשמח לדעת אם נוטלים סרוקסט האם יש תרופה נוספת שיכולה לאזן את עניין האנאורגזמה וחשק מיני. התרופה מאד מתאימה לי אך תופעת לוואי זו היא היחידה שמפריע לי מאד לקחת אותה מה עושים? המינון הינו חצי כדור (ניסיתי בעבר תרופות אחרות שעשו תופעות אחרות ופחות התאימו) ואני ממש רוצה להתחיל אותה שוב אך חוששת בגלל זה

18/11/2018 | 07:54 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

ראשית ניתן לקחת את המנה לאחר קיום היחסים ולא לפניהם. אפשר להוסיף תרופה דופאמינארגית בכדי להתגבר על כךץ או להחליף תרופה. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה