נגישות
נגישות

סרוקסט 20 מ"ג חרדות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

22/10/2018 | 15:27 | מאת: אלי

אני בן 40 סובל מocd מחשבתי ללא טקסים ויש לי חרדות במשך 6 שנים נטלתי סרוקסט ופשוט התרופה שינתה את חיי וזה לאחר המון ניסינות של כדורים שלא התאימו לי ופשוט הגבירו את החרדה בתקופה של החצי שנה האחרונה הפסקתי על דעת עצמי את הסרוקסט 20 מג ועכשיו לאחר חצי שנה חזרו לי המחשבות והחרדות לעצמות מאוד חזקות יש חזרתי ליטול שוב את הסרוקסט ופשוט מרגיש פתאום שהיא מגבירה לי את החרדה ונותנת לי אי שקט ומנוח אני נלחם עם זה משהו שלא קרה לי לפני 6 שנים שאלתי האם זה משהו שקורה והאם התרופה כבר לא אפקטבית עבורי או שעלי להמתין עד לחודש ימים אודה לתשובתך

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך בדרך כלל תחילת טיפול מלווה בהחמרה מסוימת- פאראדוקסלית! אל יאוש- נדרשת סבלנות!תרגיש טוב!

עדיף להמתין..

מנהל פורום פסיכיאטריה