כדור אלפרליד והגמילה ממנו

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/08/2018 | 08:28 | מאת: דנה

מזה כ 5 שנים אני עם כדורי אלפרליד,1 מ״ג ביום ו 1 מ״ג בלילה . בחודש האחרון הורדתי מהבוקר לחצי כדור, לפני 3 ימים הורדתי לגמרי את הבוקר. יש לי כאבי ראש איומים, לא יודעת מה לעשות ? האם לחזור לחצי כדור? האם להמשיך ?

11/08/2018 | 20:15 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

זוהי ירידה דרסטית מידי...

11/08/2018 | 21:10 | מאת: דנה

נכון גם אני חושבת שעשיתי טעות , לכן חזרתי הבוקר לקחת את החצי כדור, כאבי הראש נעלמו כמעט לגמרי, מתכוונת להישאר על החצי חודש, לאחר מכן להוריד מהחצי עוד חצי לחודש, לאחר מכן להוריד עוד טיפה ורק אחר כך להוריד לגמרי, אני רק רוצה לשעת שהתהליך נכון, אני גרה במקום בעייתי שאין בו רופאים שלא נדבר על פסיכיאטר נורמאלי, כך שאין לי עם מי להתייעץ .

11/08/2018 | 21:12 | מאת: דנה

לציין שעשיתי סיטי ראש בהמלצת רופא המשפחה למרות שהוא ידע שאני בהליך גמילה, סיטי שיצא תקין

מנהל פורום פסיכיאטריה