הפסקת כדורי סרנדה אחרי שנה ו9 חודשים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/08/2018 | 14:23 | מאת: יובל

אני נוטלת כדורי סרנדה כבר כשנה ו9 חודשים ומעוניינת להפסיק אני מרגישה הרבה יותר טוב הסיבה ללקיחת הכדורים הייתה עקב התקפי חרדה , אני מרגישה עכשיו יותר טוב ויש לי בעיות בריאותיות אחרות שאותם לא אפרט שלא קשורים לפסיכאטריה . בכל אופן נגמרו לי הכדורים ושכחתי לקנות אז אמרתי על הדרך אולי אפסיק לקחת כי איני מרגישה צורך עברו כבר חמישה ימים ויש לי מיגרנות וסחרחורות נוראיות האם זה בגלל הפסקת הכדורים?

01/08/2018 | 14:25 | מאת: יובל

יש לציין שהכדורים גם גרמו לירידה משמעותית במשקל שלי עד כדי תת משקל נוראי ומזעזע. הייתי נוטלת כדור ביום

11/08/2018 | 18:46 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

נראה שכן...

מנהל פורום פסיכיאטריה