חרדה ודיכאון - מבקשת עזרה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

24/07/2018 | 19:00 | מאת: מלי

שלום רב , אני בת 30, היתי מטופלת עד לפני כ- 6 שנים בכל מיני תרופות ציפרלקס בין היתר עד שלל שיפור והפסקתי טיפול תרופתי . עד לפני כ חודשיים חזרו חרדות, צורך לבכות המון . בקיצור המצב התדרדר עקב מס׳ טריגרים . לפני כ3 שבועות היתי אצל פסיכיאטר שנתן לי פריזמה התחלתי מ10 מג ומיום שישי האחרון זאת אומרת כבר 5 ימים לוקחת 20 מג , בנוסף אלפלוריד 0.25 בבוקר ועוד 0.25 לפני שינה כרגע אין שיפור ממש קשה לי יש ימים שעוברים סביר אבל עדין התקפי חרדה מאוד קשים . אודה לתשובתך

11/08/2018 | 18:11 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך אכן נשמע שאת סובלת מאוד אך נדרשת סבלנות עד שנמצאת התרופה המתאימה לך וגם לה לוקח זמן להגיב.. מחזק את ידיך להמשיך ולהבין שמדובר בתהליך ולא בקסם.. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה