הפסקת ציפרלקס בבת אחת

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/07/2018 | 23:29 | מאת: ענת

שלום, לפני מס׳ שנים קיבלתי ציפרלקס עקב משהו קשה מאוד שעברתי היום אני אחרי הכל ומשום מה המשכתי לקחת למרות שכבר מזמן יכולתי להפסיק. האם מומלץ להפסיק והאם אפשרי בבית אחת? לא נוטלת כבר 3 ימים את התרופה, תודה

04/08/2018 | 22:00 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

באיזה מינון ?

05/08/2018 | 08:57 | מאת: ענת

נוטלת 20 מג

12/11/2019 | 22:58 | מאת: שירי

היי דוקטור לי קורה בדיוק אותו דבר אך בליווי כאבי ראש ובטן ממש מפריעים במשך היום. מבחינה נפשית הכל תקין וטוב, במיוחד שלקחתי את הרופה עקב דיכאון שנגרם משימוש במינונים גבוהים מאוד של סטירואידים עקב התקף טרשת. שאלתי היר האם הכאים האלה נושאים איתם גם נזק לגוף או שכדאי לסבול אותם ולא לחזור לתרופה בכלל? למען הסר ספק המינון שלקחתי זה ציפרליקס 10 מג למשך 4 חודשים וזה עזר רבות יחד עם הפרדניזון. תודה רבה מראש

מנהל פורום פסיכיאטריה