גמילה מויפאקס ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/07/2018 | 16:05 | מאת: חן

שלום, כתוצאה מהתקפי חדרה ולחץ התחלתי לקחת רסיטל(כדור אחד ביום ואחרי חודש כתוצאה מהחמרת המצב, הפסיכאטרית שינתה לי את הכדורים לויפאקס (כדור אחד ביום). אחרי 4 ימים של בחילות והרגשה גופנית רעה הפסקתי לקחת את הכדורים. אני כבר 4 ימים ללא כדורים וכמעט כל יום סובל מתסמין אחר (סחרחורות, שינויי קיצוני במצב רוח ואף תחושה של חולשה פיזית) האם אלו תסמיני גמילה?

04/08/2018 | 21:59 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך זה מוקדם מידי לתופעות גמילה מויפקס. יתכן ומדובר בחזרתה של החרדה- אותה יש להכחיד בהקדם בטיפול מתאים. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה