לכל מי שצריך עזרה פשוטה במחשבות טורדניות שיכנס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/06/2018 | 00:17 | מאת: יעקב

לכל מי שיש בעיה של OCD בעיקר עם מחשבות טורדניות אם עשיתי פעולה מסויימת או לא כמו נעלתי את הדלת או לא כיביתי את הגז או לא וכדומה או מחשבה טורדנית באיזה שעה עשיתי פעולה מויימת יש לי פיתרונות קלים מאוד לדברים האלה לא תרופתיים כדאי לנסות חינם לחלוטין ולא צריך לצאת מהבית מי שמעוניין שישלח לי מייל עם הלפל' שלו והשם הפרטי ושעות נוחות לחזרה ויכתוב שזה בקשר למה שפירסמתי בפורום על מחשבות טורדניות ואני יחזור אליו המייל שלי הוא [email protected]

23/06/2018 | 22:42 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

האם אתה איש מקצוע?

25/06/2018 | 19:46 | מאת: א

זה נשמע מקצועי כזה מייל? אבל לא משנה גם אנשי מקצוע לא ממש מומחים יותר כופים את הדעות שלהם.

מנהל פורום פסיכיאטריה