תופעות ליוואי של מירו

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/06/2018 | 15:18 | מאת: תמר

שלום רב אני חולה שסובלת מחרדות ודכאון כמעט 14 שנים בתקופה האחרונה המצב שלי הדרדר למרות שאני נוטלת 40 רסיטל הרופא הוסיף לי 15 מ מירו המצב משתפר אבל תופעות הליוואי מפריעות לי מאוד בהתחלה הרגשתי שהלשון שלי רדום ואין טעם לאוכל אחרי 3 שבועות פחתו התופעות האלו אבל עד עכשיו מרגישה שהגוף שלי מתנפח וקשה לי אחרי האוכל בדיוק כמו אישה בהיריון בחודשה האחרון כבידות, עייפות דופק חזק אחרי אוכל או פעילות קלה הכי מפריע לי ההתנפחות אני לא רואה את זה בעיניים אבל מרגישה בזה ביריכיים וברגליים אני מפחדת להפסיק את התרופה האם התופעות האלה נפוצות או צריכות התייחסות דבר שני אם אני מחליפה את הכדור הזה איזה כדור עושה את העבודה שלו כלומר עוזר לי לאכול ומפחית את הדיכאון והחרדה תודה

19/06/2018 | 20:45 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך טרם הגעת למינון מספיק של מירו... אז מדוע להחליף? תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה