איך ניתן לטפל בהפרעת חרדה קשה מאד?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

02/06/2018 | 17:51 | מאת: שוש

שלום וברכה, אני בת 30, סובלת מזה כעשור מהפרעת חרדה קשה שמלווה בדכאון. אופן חיי השתבשו לחלוטין. קשה לי מאד לתפקד והכוחות מצומצמים. כל פעם שעושה דבר קטן מתעייפת מאד עקב החרדות. אני מטופלת תרופתית אך מאד מתוסכלת וכן גם חוששת. ניסיתי הרבה תרופות ועדיין מאד סובלת. כיום נוטלת אריפליי, למיקטל ואלטרול. האריפליי הוא למצב שבו החרדות הגיעו לרמה מאד גבוהה של חרדות וגבל במחשבות לא מציאותיות. כיום אין לי את זה בכלל. אבל החרדות משתקות אותי ואני טוטאלית בדכאון ובחוסר כוחות. בעבר נטלתי גם ציפרלקס ופאקסט הם לא השפיעו לכן נוטלת את האלטרול אך עדיין סובלת. אני נוטלת מזה כחודשיים אסיבל והשבוע הגעתי ל 20 מג ליום האם זה מינון מסוכן או בעייתי? זה עדיין לא עוזר לי מספיק אז קיבלתי מהרופאה הנחייה לקחת גם 4 מג פרפנאן. בספק כמה זה מה, שיעשה את העבודה. אני די מיואשת. וחוששת לגורלי. אשמח לקבל תשובה. תודה רבה.

14/06/2018 | 21:03 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך מצבך נראה מיוחד ודורש התייחסות מיוחדת. כדאי שתפני לטיפולמ אישי ומותאם לך ספציפית. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה