בעיה בדופמין סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

02/05/2018 | 16:25 | מאת: מוטי

שלום. יש לי סכיזופרניה ואני לוקח סרוקוול 250 מ"ג ליום. לקחתי בעבר זיפרקסה והפסיכוזות שהיו לי מאוד נחלשו, והיום ההזיות שהיו לי הרבה פחות חזקות מבעבר. אבל עכשיו בחודשיים האחרונים יש לי בעיה אחרת, יש לי איזושהי הפרעה בדופמין (כנראה) שגורמת לי להרגיש רע מאוד בכל התלקחות כזאת. יש לי הפרעה בדופמין כל שעה-שעה וחצי בערך שגורמת לי להרגיש רע/רדום, וזה מציף לי את כל הראש, ככה אני מרגיש, ולמרות שזה לא גורם להזיות כמו קודם זה בכל זאת גורם לסבל רב. הכדור שאני לוקח, סרוקוול לא עוזר וגם מינון של 300 מ"ג לא פתר את הבעיה. מה אפשר לעשות?

20/05/2018 | 19:46 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך אפשר להעלות מינון עד 800 מג ואפשר תלהחליף תרופה. הכל בידיו של מומחה שיבדוק אותך! לא על דעת עצמך!

מנהל פורום פסיכיאטריה