עלייה במינון פרוזאק בתמיכה של לוריבן

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/03/2018 | 13:20 | מאת: נט

שלום, בת 43 בעקבות התקפי חרדה התחלתי ליטול פרוזאק כרגע אני על 40 מג מרגישה שיפור קל אך לא מספיק... עדיין נתמכת בכדור לוריבן אחד מג ביום (כבר במשך חודש) כרגע ירדתי לחצי כדור לוריבן ביום כדי להגמל ...שאלתי היא אם אני עדיין חשה צורך בכדור הרגעה (תחושת מחנק ומועקה) האם זה אומר שמינון הפרוזאק לא מספיק וכדאי לעלות ל60 או שייתכן והסימפטומים הם בעקבות הגמילה מהכדור הרגעה? (האם כדור אחד ליום במשך חודש יכול לגרום להתמכרות?) חשוב לציין שכשהעליתי מ 20 ל40 מג (בהדרגה כמובן) הייתה החמרה בחרדה ואפס תיאבון ולכן חוששת לעלות ל60.. מה הזמן המקסימלי והמינון שניתן להשתמש בלוריבן בלי סכנת התמכרות? תודה מראש

08/04/2018 | 20:12 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך משלושה שבועות ברצף קיימת סכנה להתמכרות. כדאי מאוד להמנע מהתמכרות תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה