תופעות לוואי של הפסקת כדורים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/03/2018 | 15:29 | מאת: אלי

הפסקתי לקחת אפקסור לפני 4 חודשים בערך. לאחרונה החלו לחזור לי סימפטומים של דכאון וחרדה. במהלך חיי היו לי 4 תקופות שבהם לקחתי תרופות ותמיד אחרי שהפסקתי לאחר כמה חודשים שוב חזרתי לתרופות עקב דכדוך וחרדה. מה הסיבה שזה קורה תמיד? האם זה פשוט תקופה שהגוף שלי מגיב לא טוב להפסקת התרופה ואם אנסה להחזיק מעמד עוד קצת בלי התרופה זה יעזור וכבר לא יהיה לי צורך בתרופות או שזה בגלל שרק כעת הגוף שלי מתחיל להתמודד בלי העזרה של הכדור ולכן יש ירידה של מצב הרוח ולכן עדיף לחזור לכדור? או שמא אופציה אחרת? אני מבולבל ונואש לעזרה. תודה

14/03/2018 | 10:09 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

למה לא לגשת למומחה? או לעשות CBT? דרך הטיפול שלך איננו נכון בעליל!

מנהל פורום פסיכיאטריה